top of page

Disse sidene som vi har valgt å kalle «Helt trygg» er ment å være en ressurs for både deg som selv er skeiv, og for deg som er familie, venn og bekjent som ønsker å lære mer om å være en god støttespiller. 

Sidene skal hjelpe deg til å bli helt trygg på at det er fullt mulig å være LHBT+ og samtidig ha en levende tro på Jesus. 

Helt trygg

Image by JESHOOTS.COM
HELT TRYGG

Videoserie

Mange skeive kristne tror at de må velge mellom sin tro eller sin legning fordi de har blitt fortalt gjennom lang tid at homofili er synd. 
Vi har spurt tidligere barne- og ungdomspastor Tor Håkon hvordan han får tekster fra bibelen til å

gå opp med et inkluderende syn på homofilt samliv.

Image by Ian Keefe
HELT TRYGG

Våre historier

Disse historiene er sendt inn anonymt, og forteller om livet som LHBT+ på godt og vondt. Felles for historiene er at de alle bringer håp, og kan være til hjelp og oppmuntring for andre som trenger å bli trygge på at de er elsket og bra nok som de er.

Image by Sam Rios
HELT TRYGG

Intervjuserie

Er det egentlig slik at det bare finnes én riktig måte å lese bibelen på? Og hvem kan i så fall påberope seg å sitte med den rette lære?

I denne intervjuserien snakker vi med mennesker som har mange års utdanning innen teologi, og som kan et og annet om bibeltolkning.

Image by Akira Hojo
HELT TRYGG

Trygge kirker

SKN ønsker å kartlegge LHBT+vennlige kirker – trygge kristne fellesskap for oss som er skeive – fordi vi vet at det kan være utfordrende å finne menigheter som tar oss i mot uten betingelser. Uten baktanker, uten et «men», uten restriksjoner på bakgrunn av hvem vi er eller hvem vi elsker.

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram

Bli medlem? 

bottom of page