KONTAKT

post@skeivtkristentnettverk.no


Du kan også ta direkte kontakt med en av våre kontaktpersoner: 


Marit Liarbø, Oslo

marit@skeivtkristentnettverk.no 

Dedikert bodøværing på 40. Bakgrunn fra tros- og pinsebevegelsen, drevet med lovsang og jobbet som ungdomsleder. Digger Jesus, strever med labelen «kristen». Aktiv i debatten om homofili og kristen tro. 

Initiativtaker og leder for Skn. Kan kontaktes for generelle henvendelser og spørsmål, media etc. 

Joachim Sørensen, Oslo

joachim@skeivtkristentnettverk.no

30 år, forlovet med Simon, opprinnelig fra Lillesand. Drømmer om å skape en plass for alle som har lyst til å bli mer kjent med Jesus.

Den av oss med den spenstigste frelseshistorien, Homofil med hjerte for andre LHBT-mennesker som har kommet i klinsj med det de har lært om homofili og kristen tro. 

Emilie Nancy Eiken, Oslo

emilie@skeivtkristentnettverk.no 

21 år, kom ut som lesbisk som 18-åring. Har vært aktiv med lovsang og som ungdomsleder i pinsebevegelsen. Mener alle fortjener å ha en tro, uavhengig av legning.

Vår yngste kontaktperson, med andre ord er det Emilie den som vet mest om hvordan det er å være ung og skeiv kristen i 2020. 

Sara Myhrer, Oslo

sara@skeivtkristentnettverk.no

27 år, lesbisk, med bakgrunn fra pinsebegevelsen.  Utdannet religions- og samfunnsviter ved MF Vitenskapelig Høyskole og skrev avhandling om kristen tro og seksuell identitet: The Freedom to Be[lieve]. 

Den mest politisk aktive av oss, har dessuten jobbet en hel del med LHBT-rettigheter. Svarer veldig gjerne på spørsmål knyttet til identitet og tro.

Henning Meling, Oslo

henning@skeivtkristentnettverk.no 

46 år,  tenåringspappa og sykepleier. Bakgrunn og oppvekst fra pinsebevegelsen. Sto frem som homofil i 2014 og meldte samtidig overgang til Den norske kirke.

Vet mye om hvordan det er å forsøke å undertrykke sin legning gjennom lang tid. Tidligere gift med en kvinne i mange år og ble pappa til to før han kom ut.  

Tor Håkon Eiken, Bergen

tor@skeivtkristentnettverk.no 

43 år, gift med Beate og har tre voksne barn. Tidligere mangeårig barne- og ungdomspastor.  Synspunkt: Troen er en gave, la ingen ta den fra deg! Utgjør sammen med Beate den heterofile minoriteten i gruppa av kontaktpersoner. 

Vet hvordan det er å ha en skeiv datter, og vil kunne være en ressurs for deg som har barn som er lhbt+ eller som strever med sin legning.

Elisabeth Meling, Bergen

elisabeth@skeivtkristentnettverk.no

42 år,  transkjønnet og lesbisk. Tidligere engasjert i barne-, ungdoms og lovsangsarbeid i forskjellige pinsemenigheter. Engasjert i spørsmål rundt seksualitet, kjønnsidentitet og tro.

Den av oss som kan svare best på spørsmål omkring å være transkjønnet, eller dersom du strever med din kjønnsidentitet. 

Beate Eiken, Bergen

beate@skeivtkristentnettverk.no

46 år, gift med Tor Håkon og er mamma til tre.  Har et varmt og ektefølt engasjement for skeive, og brenner for at også de skal få ha en relasjon til Jesus.
Utgjør sammen med Tor den heterofile minoriteten i gruppa av kontaktpersoner. 

Vet hvordan det er å ha en skeiv datter, og vil kunne være en ressurs for deg som har barn som er lhbt+ eller som strever med sin legning. 

Märtha Elise Jensen, Bergen

martha@skeivtkristentnettverk.no

27 år, født og oppvokst i kristen familie og pinsemenighet, fortsatt aktivt med. Kom ut som lesbisk i 16-års-alderen, har et brennende ønske om å se forandring for lhbt+ i frikirkelige menigheter! 

Den eneste av kontaktpersonene som fortsatt er aktiv i pinsekarismatisk menighet. Kontakt Märtha Elise om du lurer på hvordan det funker som skeiv.

«Alle dem som tok i mot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.» Joh 1:12.