Image by Quino Al

Kontaktinformasjon

Vår e-postadresse er

Du kan også kontakte en av oss direkte, dersom du ønsker det. Våre kontaktpersoner finner du under.

Kontaktpersoner

Marit Liarbø

Dedikert bodøværing på 40. Bakgrunn fra tros- og pinsebevegelsen, drevet med lovsang og jobbet som ungdomsleder. Digger Jesus, strever med labelen «kristen». Aktiv i debatten om homofili og kristen tro. 

Initiativtaker og leder for SKN. Kan kontaktes for generelle henvendelser og spørsmål, media etc. 

Tor Håkon Eiken

43 år, gift med Beate og har tre voksne barn. Tidligere mangeårig barne- og ungdomspastor. Synspunkt: Troen er en gave, la ingen ta den fra deg!

Vet hvordan det er å ha en skeiv datter, og vil kunne være en ressurs for deg som har barn som er lhbt+ eller som strever med sin legning.

Joachim Sørensen

30 år, forlovet med Simon, opprinnelig fra Lillesand. Drømmer om å skape en plass for alle som har lyst til å bli mer kjent med Jesus.

Den av oss med den spenstigste frelseshistorien. Homofil med hjerte for andre LHBT-mennesker som har kommet i klinsj med det de har lært om homofili og kristen tro. 

 

Emilie Nancy Eiken

21 år, kom ut som lesbisk som
18-åring. Har vært aktiv med lovsang og som ungdomsleder i pinsebevegelsen. Mener alle fortjener å ha en tro, uavhengig av legning.

Vår yngste kontaktperson, med andre ord er det Emilie den som vet mest om hvordan det er å være ung og skeiv kristen i 2020. 

Sara Myhrer

27 år, lesbisk, med bakgrunn fra pinsebegevelsen. Utdannet religions- og samfunnsviter ved MF Vitenskapelig Høyskole og skrev avhandling om kristen tro og seksuell identitet: The Freedom to Be[lieve]. 

Den mest politisk aktive av oss, har dessuten jobbet en hel del med LHBT-rettigheter. Svarer veldig gjerne på spørsmål knyttet til identitet, religion, samfunn og likestilling.

Elisabeth Meling

42 år,  transkjønnet og lesbisk. Tidligere engasjert i barne-, ungdoms og lovsangsarbeid i forskjellige pinsemenigheter. Engasjert i spørsmål rundt seksualitet, kjønnsidentitet og tro.

Den av oss som kan svare best på spørsmål omkring å være transkjønnet, eller dersom du strever med din kjønnsidentitet. 

Følg oss i sosiale medier!

Beate Eiken

46 år, gift med Tor Håkon og er mamma til tre. Har et varmt og ektefølt engasjement for skeive, og brenner for at også de skal få ha en relasjon til Jesus.

 

Vet hvordan det er å ha en skeiv datter, og vil kunne være en ressurs for deg som har barn som er lhbt+ eller som strever med sin legning. 

Märtha Elise Jensen

27 år, født og oppvokst i kristen familie og pinsemenighet, fortsatt aktivt med. Kom ut som lesbisk i 16-års-alderen, har et brennende ønske om å se forandring for lhbt+ i frikirkelige menigheter! 

Den eneste av kontaktpersonene som fortsatt er aktiv i pinsekarismatisk menighet. Kontakt Märtha Elise om du lurer på hvordan det funker som skeiv.

 

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram

Bli medlem? 

© 2020 by Skeivt kristent nettverk
Org.nr. 924 329 491