top of page
Image by Quino Al

Kontaktinformasjon

Vår e-postadresse er

 

Våre lokallag:

oslo@skeivtkristentnettverk.no

bergen@skeivtkristentnettverk.no

regnbueakademiet@skeivtkristentnettverk.no

kristiansand@skeivtkristentnettverk.no

 

Du kan også kontakte en av oss direkte, dersom du ønsker det. Våre kontaktpersoner finner du under.

Kontaktpersoner

Image from iOS (2).jpg

Elisabeth Meling

43 år,  transkjønnet og lesbisk. Tidligere engasjert i barne-, ungdoms og lovsangsarbeid i forskjellige pinsemenigheter. Opptatt av spørsmål rundt seksualitet, kjønnsidentitet og tro.

Nyvalgt leder av SKN (mars 2021), kan kontaktes for generelle henvendelser og spørsmål, media etc. Dessuten den av oss som best kan svare på spørsmål omkring å være transkjønnet, eller dersom du strever med kjønnsidentitet. 

Joachim.jpg

Joachim Sørensen

32 år, kristen homofil, forlovet med Simon. Ble kristen i voksen alder og måtte ta stilling til legningen min to ganger. Først i puberteten og siden da jeg ble frelst. Drømmer om å skape en plass for alle som har lyst til å bli mer kjent med Jesus.

Nestleder i SKN, og den av oss med den spenstigste frelseshistorien. Homofil med hjerte for andre LHBT-mennesker som har kommet i klinsj med det de har lært om homofili og kristen tro. 

71901192_10157039643785376_8787695828568

Marit Liarbø

Dedikert bodøværing på 41. Bakgrunn fra tros- og pinse-bevegelsen, drevet med lovsang og jobbet som ungdomsleder.

 

Initiativtaker til og grunnlegger av SKN. Liker Jesus, strever med labelen «kristen».

 

Ønsker å bidra til å gjøre veien det lettere for unge troende å komme ut, og brenner for at mennesker skal få lov til å leve åpent og i frihet som seg selv som LHBT uten å måtte gi slipp på troen på Jesus. 

Kontaktpersoner
torhakoneiken2.jpg

Tor Håkon Eiken

45 år, gift med Beate og har tre voksne barn. Tidligere mangeårig barne- og ungdoms-pastor. Synspunkt: Troen er en gave, la ingen ta den fra deg!

Vet hvordan det er å ha en skeiv datter, og vil kunne være en ressurs for deg som har barn som er lhbt+ eller som strever med sin legning.

Emilie.jpg

Emilie Nancy Eiken

23 år, kom ut som lesbisk som
18-åring. Har vært aktiv med lovsang og som ungdomsleder i pinsebevegelsen. Mener alle fortjener å ha en tro, uavhengig av legning.

Vår yngste kontaktperson, med andre ord er det Emilie den som vet mest om hvordan det er å være ung og skeiv kristen i 2020. 

Screenshot 2021-05-07 at 19.42.02.png

Tor Eivind Folden

25 år, homofil kristen og realfagnerd. Født og oppvokst i den norske kirke, men har også bakgrunn fra frikirka, laget (NKSS) og som misjonær-trainee i Kenya og Estland. Har vært aktiv i kirka så lenge jeg kan huske.

Opptatt av at kristendom skal handle om inkludering og kjærlighet, og at det ikke skal være noe problem å være troende og skeiv samtidig.

Følg oss i sosiale medier!

Beate.jpg

Beate Eiken

48 år, gift med Tor Håkon og er mamma til tre. Har et varmt og ektefølt engasjement for skeive, og brenner for at også de skal få ha en relasjon til Jesus.

 

Vet hvordan det er å ha en skeiv datter, og vil kunne være en ressurs for deg som har barn som er lhbt+ eller som strever med sin legning. 

90777823_643772996200078_576493810666700

Märtha Elise Jensen

29 år, født og oppvokst i kristen familie og pinsemenighet, fortsatt aktivt med. Kom ut som lesbisk i 16-års-alderen, har et brennende ønske om å se forandring for lhbt+ i frikirkelige menigheter! 

Den eneste av kontaktpersonene som fortsatt er aktiv i pinsekarismatisk menighet. Kontakt Märtha Elise om du lurer på hvordan det funker som skeiv.

Ciwi.jpg

Ciwi Inglis

33 år, bifil, lang fartstid i pinsemenigheter, både i inn- og utland, som leder i forskjellig kapasitet. Utdannet sykepleier, snart med videreutdanning i seksuell helse. Elsker å jobbe med mennesker.

 

Tror at kunnskap og informasjon i tillegg til relasjoner er veien til et mer åpent og inkluderende samfunn. Opptatt av rettferdighet, at det skal være en plass til alle rundt bordet.

Eksternt

Eksterne kontaktpersoner

I takt med at Skeivt kristent nettverk vokser er vi glade for å utvide vårt nettverk av kontaktpersoner.

Det er ikke tvil om at det ved enkelte undervisningsinstitusjoner og arbeidsplasser kan være spesielt krevende å være skeiv,

og derfor er vi takknemlige for å samarbeide med flotte mennesker som ønsker å stå opp for menneskers rett til å få lov til å tro

og å samtidig like seg selv som LHBT+. 

NLA

SKN Regnbueakademiet
(Holder til ved NLA Høgskolen)

 

20200916_173158%20(3)_edited.jpg

Line Alice Ytrehus

58 år, bestemor og professor i interkulturelle studier ved NLA Høgskolen.

Opptatt av menneskerettigheter og verdier som verdighet, likeverd, inkludering og rettferdighet, og vil gjerne være en ressurs for studenter og undervisere som trenger en person å snakke med.

 

Gleder seg over at Gud – som skapte naturmangfoldet som markblomstene, insektene og fuglene vitner om – skapte oss alle unike.  

16867 vedoy-003 (2) copy.jpg

Gunn Vedøy

50 år og førsteamanuensis i pedagogikk og pedagogisk ledelse ved NLA Høgskolen.

 

Opptatt av mangfold, likeverd og rettferdighet i utdanningen, og ønsker å bidra til at alle elever og studenter i skole og høyere utdanning opplever å bli verdsatt og ivaretatt.

 

Vil gjerne være en ressurs for studenter eller lærere som trenger en å snakke med.

Kontaktskjema

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram

Bli medlem? 

bottom of page