OM OSS

Skeivt kristent nettverk er et nettverk av både heterofile, homofile, bifile og transpersoner, og de fleste av oss har bakgrunn fra eller tilhørighet til pinsekarismatiske menigheter. Mange av oss har vært aktive med liv og lyst gjennom flere år, men alle har vi den senere tid kjent sterkt på hvilken enorm urett som begås mot skeive i disse menighetene. De konservative stemmene roper høyt i homofilisaken (og i det siste også i spørsmålet om kjønnsidentitet), men vi vil ikke finne oss i at disse skal få ha monopol på «sannheten». Evangeliet om Jesus utelukker ingen, og det bør heller ikke menighetene gjøre. 

Vi vil derfor fortelle deg at du er bra nok som du er, og at det er fullt mulig å leve et liv med troen på Jesus - og samtidig være fri til å være den du er!

Flere og flere mennesker opplever at det å leve med en kristen tro og samtidig få være åpen om hvem man er fører til en enorm frihet. Vårt primære oppdrag som kristne er å elske Gud og å elske andre mennesker som oss selv. For å kunne elske våre medmennesker slik som Jesus modellerte for oss er det viktig at vi først også lærer å elske oss selv. Første steg på veien dit er å fullt ut forstå at vi ikke må skamme oss over hvem vi er. Gjennom Skeivt kristent nettverk skal mennesker kunne finne tilhørighet og trygghet til å leve autentisk som både skeive (lhbt+) og troende.


«Alle dem som tok i mot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.» Joh 1:12.