SKN: bakgrunn  

Om oss

 

«Jeg ville bare si at jeg er så glad for at dere starta opp SKN. Jeg hadde aldri vært der jeg er nå uten dere. Selvtilliten og troen på livet vokser.»

 

Hvorfor SKN?

Vår historikk – et tilbakeblikk!

Skeivt kristent nettverk er et nettverk av både heterofile, homofile, bifile og transpersoner. De fleste av oss som har vært med fra begynnelsen har bakgrunn fra eller tilhørighet til pinsekarismatiske menigheter, men også andre kirkesamfunn og bevegelser er representert (Den norske kirke, NLM, Imf, Oase, Jehovas Vitner, Den katolske kirke osv.)

De konservative stemmene roper høyt i homofilisaken (og i det siste også i spørsmålet om kjønnsidentitet), men vi vil ikke finne oss i at disse skal få ha monopol på «sannheten». Evangeliet om Jesus utelukker ingen, og det bør heller ikke menighetene gjøre. 

Vi vil derfor fortelle deg at du er bra nok som du er, og at det er fullt mulig å leve et liv med troen på Jesus - og samtidig være fri til å være den du er!

Flere og flere mennesker opplever at det å leve med en kristen tro og samtidig få være åpen om hvem man er fører til en enorm frihet. Vårt primære oppdrag som kristne er å elske Gud og å elske andre mennesker som oss selv. For å kunne elske våre medmennesker slik som Jesus modellerte for oss er det viktig at vi først også lærer å elske oss selv. Første steg på veien dit er å fullt ut forstå at vi ikke må skamme oss over hvem vi er. Gjennom Skeivt kristent nettverk skal mennesker kunne finne tilhørighet og trygghet til å leve autentisk som både skeive (lhbt+) og troende.

Historien

 

(Her kommer vår historie)

Styret

 

28. 11.2019 holdt Skeivt kristent nettverk sitt stiftelsesmøte, og vi ble registrert i
Enhetsregisteret i Brønnøysund 02.01.2020.

Skeivt kristent nettverks styre er som følger: 

Marit Liarbø - leder

Tor Håkon Eiken - nestleder

Joachim Sørensen - sekretær

Sara Myhrer - styremedlem

Emilie Eiken - styremedlem

Elisabeth Meling - varamedlem

Følg oss på sosiale medier

  • Facebook
  • Instagram

Bli medlem? 

© 2020 by Skeivt kristent nettverk