top of page

Nettverkssamling i Oslo

10.- 12. mars 2023 inviterer SKN Oslo til nettverkssamling!


Tema for helgen: Takk Gud, jeg er skeiv!


Hva kan du forvente deg? Når du deltar på nettverkssamling kan vi love deg mange fine folk og potensielt venner for livet. Det blir gode og ærlige samtaler. Sosialt og gøy er også en viktig del av helgen. Fine stunder, innsikt og utsikt i livets utfordringer og opplysende og oppløftende foredrag.

Hva er Skeivt kristent nettverk? SKN er en økumenisk interesseforening for LHBT+-personer og støttespillere med forskjellig menighetsbakgrunn.

Hvem kan delta på nettverkssamlingen? Du må ikke være skeiv eller kristen for å delta på arrangementet. Kjenner du noen i SKN, eller bare er nysgjerrig? Da er du fortsatt hjertelig velkommen til å bli med!

Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi svarer deg veldig gjerne. Kanskje du har lyst til å ta følge med noen til arrangementet? En i nettverket møter deg gjerne for å gå i lag. oslo@skeivtkristentnettverk.no

Presse, media og foto Vi ønsker at arrangementet skal være et trygt sted for alle og ønsker dermed ingen media eller presse tilstede. Det vil heller ikke blitt tatt bilder av deltakerne, med mindre dette er avtalt. Alle er hjertelig velkommen som privatpersoner. Spørsmål kan rettes til oslo@skeivtkristentnettverk.noHele programmet kommer ut senere.


Fredag 10. mars 19:00 - 22:00 - sosial hangout


Lørdag 11. mars 11:00 -13:00 - årsmøte SKN sentralt - egen innkalling 13:00 -17:30 - div. innslag og undervisning. Program kommer 17:30 - sosialt


Søndag 12. mars 12:00 Gudstjeneste med Åpen Kirkegruppe

PÅMELDING: https://forms.office.com/e/R1HkqW0umX

Arrangementet er gratis.


Vi håper at akkurat du vil komme!


Innlegget blir oppdatert med mer informasjon.
bottom of page