top of page
  • Forfatterens bildeSKN

Nettverkssamling i Oslo

10.- 12. mars 2023 inviterer SKN Oslo til nettverkssamling!Tema for helgen: Takk Gud, jeg er skeiv!


PROGRAM:

Fredag 10.mars

19:00 - 22:00 Hangout med aktiviteter, pizza og snacks


Lørdag 11. mars

10:30 Dørene åpner 11:00 Velkommen, SKN årsmøte 13:15 Lunsj (wrap) 14:15 Takk Gud, jeg er skeiv! Teologi-session med Petter Dille 15:10 Pause 15:30 Takk Gud, jeg er skeiv! Mellom far og sønn- Gabriel og Per-Olof Eurell 16:30 Pause 16:45 Intimkonsert med Kristine Hovda 17:45 Middag (gryterett), etterfulgt av hangout


Søndag 12.mars

12:00 Gudstjeneste. Etter gudstjenesten blir det kirkekaffe.


Velkommen til konsert med Kristine Hovda! Kristine fra Jæren deltok på Blind Audition i The Voice med den egenskrevne låten Your Body Knows. Hun fikk publikum og TV-seerne i harnisk da dommerne valgte å la henne gå. Your Body Knows følger opp og utdyper debutalbumet "Y Believe", som kom i 2019. Aftenbladets musikkanmelder Geir Flatøe trillet en femmer på terningen for "Y Believe", til overskriften «Vakkert, sårbart og enestående bra».


Du kan forventet deg en annerledes, intim og nær konsertopplevlse, med plass for de store følelsene og store spørsmålene!


I november 2005 går kristne demonstranter i fakkeltog gjennom Stockholm til støtte for den svenske pinsepastoren Åke Green, som i en preken hadde kalt homofile for en kreftsvulst i samfunnet. I denne demonstrasjonen – for å forsvare religionsfriheten – går Per-Olof Eurell sammen med sin kone og sin 13 år gamle sønn, Gabriel.


Et drøyt tiår senere kommer Gabriel selv ut av skapet som homofil.

Både Per-Olof og Gabriel Eurell har bakgrunn fra pinsebevegelsen og Livets Ord i Sverige, den delen av kristenheten hvor motstanden mot skeive har vært størst. Under nettverkssamlingen får du høre mer om deres reise.

Denne samtalen vil du ikke gå glipp av!

Arrangementet er gratis.
Hva kan du forvente deg? Når du deltar på nettverkssamling kan vi love deg mange fine folk og potensielt venner for livet. Det blir gode og ærlige samtaler. Sosialt og gøy er også en viktig del av helgen. Fine stunder, innsikt og utsikt i livets utfordringer og opplysende og oppløftende foredrag.


Hva er Skeivt kristent nettverk? SKN er en økumenisk interesseforening for LHBT+-personer og støttespillere med forskjellig menighetsbakgrunn.


Hvem kan delta på nettverkssamlingen? Du må ikke være skeiv eller kristen for å delta på arrangementet. Kjenner du noen i SKN, eller bare er nysgjerrig? Da er du fortsatt hjertelig velkommen til å bli med!


Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi svarer deg veldig gjerne. Kanskje du har lyst til å ta følge med noen til arrangementet? En i nettverket møter deg gjerne for å gå i lag. oslo@skeivtkristentnettverk.no


Presse, media og foto Vi ønsker at arrangementet skal være et trygt sted for alle og ønsker dermed ingen media eller presse tilstede. Det vil heller ikke blitt tatt bilder av deltakerne, med mindre dette er avtalt. Alle er hjertelig velkommen som privatpersoner. Spørsmål kan rettes til oslo@skeivtkristentnettverk.noVi håper at akkurat du vil komme!

Innlegget blir oppdatert med mer informasjon.
Comments


bottom of page