top of page

Nettverkssamling i Bergen 8.-10. mars

Velkommen til nettverkssamling i Bergen helgen 8.-10. mars 2024!

Påmelding gjøres via https://app.checkin.no/event/63815/nettverkssamling.


Det blir et spennende program, med faglig input, sosiale samlinger og årsmøte i SKN sentralt. Dette en god mulighet til å bli kjent med flere, så sett av datoen allerede nå.


Sted: Ervingen Kulturhus, Adresse: Kong Oscars gate 18, 5017 Bergen


Program for samlingen

Fredag 8. Mars 19.00-21.00 Sosialt og hangout


Lørdag 9. mars 11.00-20.00 Årsmøte for SKN, foredrag, panelsamtale, konsert og mye mer.


Søndag 10. mars 11.00-15.00 Workshop etterfulgt av gudstjeneste.

Programmet blir oppdatert med mer detaljer etterhvert

Hva kan du forvente deg? Når du deltar på nettverkssamling kan vi love deg mange fine folk og potensielt venner for livet. Det blir gode og ærlige samtaler. Sosialt og gøy er også en viktig del av helgen. Fine stunder, innsikt og utsikt i livets utfordringer og opplysende og oppløftende foredrag.

Hva er Skeivt kristent nettverk? SKN er en økumenisk interesseforening for LHBT+-personer og støttespillere med forskjellig menighetsbakgrunn.


Hvem kan delta på nettverkssamlingen? Du må ikke være skeiv eller kristen for å delta på arrangementet. Kjenner du noen i SKN, eller bare er nysgjerrig? Da er du fortsatt hjertelig velkommen til å bli med!


Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt. Vi svarer deg veldig gjerne. Kanskje du har lyst til å ta følge med noen til arrangementet? En i nettverket møter deg gjerne for å gå i lag. Send oss en e-post på bergen@skeivtkristentnettverk.no.


Presse, media og foto Vi ønsker at arrangementet skal være et trygt sted for alle og ønsker dermed ingen media eller presse tilstede. Det vil heller ikke blitt tatt bilder av deltakerne, med mindre dette er avtalt. Spørsmål kan rettes til post@skeivtkristentnettverk.no


Vel møtt til en spennende helg!! Husk å melde deg på https://app.checkin.no/event/63815/nettverkssamling

bottom of page