top of page
  • Forfatterens bildeSKN

Nettverkssamling i Kristiansand

16.-18. september 2022 blir det nettverkssamling i Kristiansand! Du er hjertelig velkommen!

Vi kan love et program som blir til oppbyggelse både for hodet og hjertet, og ikke minst blir det sosialt og gøy!

Sted: Domkirkens menighetshus

Blant annet kommer Sebastian Christensen fra The Voice for å ha konsert for oss! Gjennom sin

deltagelse i The Voice pratet han åpent om det å være trans. I løpet av konserten kommer han til å dele litt fra sitt eget liv. Sebastian har en bred og lang musikalsk bakgrunn som sanger, låtskriver og komponist innen Soul, Blues, jazz og gospel. En veldig dyktig musiker som vi gleder oss til å høre!Cato Gulaker kommer for å ha seminar om lhbt+ og Bibelen. Cato har Ph.d i Det nye testamentet, og har forsket på temaet "sex og samliv i Bibelen". Nylig har han gitt ut boken "Sexual Abstinence in the New Testament".I fjor hadde han et strålende seminar for oss. Så vi ser veldig fram til å høre mer fra han!
Hva kan du forvente deg? Under nettverkssamlingen kommer du til å møte mye bra folk. Dette er en helg du vil møte mennesker som aksepterer og heier på deg. I tillegg vil du få mye bra påfyll.

Hvem kan delta på nettverkssamlingen? Du må ikke være skeiv eller kristen for å delta på arrangementet. Kjenner du noen i SKN, eller bare er nysgjerrig? Da er du fortsatt hjertelig velkommen til å bli med!

Har du noen spørsmål? Det er bare å ta kontakt med oss! Kommer du alene, møter vi deg gjerne så vi kan gå inn sammen. kristiansand@skeivtkristentnettverk.no

Presse, media og foto Nettverkssamlingen skal være et trygt sted å være. Deltagere skal være trygge på at de ikke blir tatt bilde av uten tillatelse. Derfor ønsker vi ikke presse eller media tilstede. Hvis du som deltager tar bilder, spør først om tillatelse av de som blir avbildet.


Nettverkssamlingen er gratis.

Dette kommer til å bli en bra helg du bør få med deg! Mer informasjon om programmet kommer! Vi gleder oss!

Her er facebook-arrangementet til nettverkssamlingen.

Dette er ikke for påmelding. Påmelding finner du under.

Påmeldingsfristen er 10.september!
Her er et lite tilbakeblikk på fjorårets nettverkssamling i Kristiansand.


Dette er en live-pod som ble spilt inn under nettverkssamlingen.bottom of page