top of page
  • Forfatterens bildeSKN

Nettverksamling lørdag 13. mars: OPPDATERING!

Det nærmer seg tid for årets første nettverksamling, og vi gleder oss til å dele dagen med DEG! Programmet har blitt oppdatert, og gjeldende informasjon følger under.Skeivt kristent nettverk sin nettverksamling lørdag 13. mars er todelt. Den første delen av dagen blir det faglig fokus, mens siste del vil ha en miks av åndelig og sosialt innhold. Hvis du ønsker å få med deg alt er du velkommen til å delta hele dagen, men du kan også logge av og på etter eget behov. Det er også lov å logge på uten kamera!

Meld deg på her.


Hovedtema: «Å leve som meg seg selv»

Denne nettverksamlingen vil vi utforske reisen mot å leve liv helt og fullt som seg selv.

Du vil få høre historiene til folk i nettverket, få perspektiver fra den homofile presten Petter Dille og følge en panelsamtale ledet av Tor Håkon Eiken om tro og ikke-tro som skeiv med kristen bakgrunn. I tillegg får du bli litt kjent med Skeivt kristent nettverk, du skal få høre fra lederen i FRI, Inge Alexander Gjestvang, og delta på en liten andakt med Tor Eivind Folden fra Oslo Kristelige Studentlag. Hele dagen avsluttes med underholdning og mingling.


Om anonymitet

Noen har behov for å være anonyme av forskjellige grunner. Det har vi stor forståelse for. Hvis det gjelder deg har vi følgende råd:

  • Opprett en e-postkonto som du kun bruker til dette formålet.

  • Bruk den nye e-postkontoen til å opprette en konto til Zoom.

  • Ikke oppgi ekte navn ved opprettelsen av disse to kontoene.

  • Før du logger på nettverksamlingen start opp Zoom og endre på innstillingene. - Skru av skjermen hvis du ikke vil at noen skal se deg. - Sjekk at navnet du bruker i nettverksamlingen er anonymt.

  • Slett Zoom- og e-postkonto etter bruk.

Hvis du har behov utover dette ber vi deg ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.


Husk: Ved en digital samling er det umulig å være garantert 100% sikker anonymitet. Selv om det

er i ett privat rom. Vær bevisst på hva du sier og deler, slik du ville gjort i andre digitale forum.


Info til pressen

Pressefolk er velkommen som privatpersoner. Vi ber om forståelse for at vi ikke ønsker pressedekning av nettverksamlingen. For mange av våre medlemmer er tematikken under samlingen både personlig og sårbar, og vi har behov for å først og fremst skape et trygt rom for deltakerne. Vi er selvfølgelig åpne for spørsmål og dialog – ta i så fall kontakt med oss via vår Facebookside eller på e-post.


Nytt program

Vi har oppdatert programmet:


Faglig

10:30 - Pålogging og mingling 11:00 - Velkomst, presentasjon av Skeivt kristent nettverk sin historie og av lokallaget i Oslo 11:20 - Innlegg av Inge Alexander Gjestvang, leder i FRI 11:30 - Innlegg: Historie fra nettverket 11:40 - SEMINAR med PETTER DILLE 12:10 - Lunsj 12:55 - Innlegg: Historie fra nettverket 13:00 - PANELSAMTALE: «Reisen til deg selv» ledet av Tor Håkon Eiken


Åndelig og sosialt

15:30 - Andakt med Tor Eivind Folden 15:45 - Innlegg: Historie fra nettverket 15:50 - Underholdning 17:00 - Mingling


bottom of page