top of page
  • Forfatterens bildeSKN

Oslo Pride, takk for i år!

Oslo Pride er over for i år, og det ble en utrolig fin pride-feiring! Uken ble avsluttet med parade hvor 85.000 deltok! Det var rørende å se så mange vise sin støtte for at vi alle skal få lov å være den vi er, og elske den vi vil.


Dagen før den store paraden deltok vi som vanlig på regnbuemesse i Oslo domkirke. Lederen i SKN, Elisabeth Meling kom med en hilsen. Mens Henning Meling fra SKN Oslo deltok med musikalske innslag. Flere fra Skeivt kristent nettverk var til stede under messen. Det er alltid godt å se regnbuens farger i kirkerommet.Jonas Yassin Iversen (nestleder), Solveig Gjesdal (generalsekretær), Elisabeth Meling (leder) og preses i Den norske kirke, Olav Fyske Tveit

Gjennom uken hadde vi stand i Pride Park. Det ble noen fine dager på stand, og mange kom innom oss. Blant annet var preses i Den norske kirke Olav Fykse Tveit innom. Ledelsen i SKN fikk en god prat med med han, og vi ser frem til å samarbeide fremover.På standen vår kunne man skrive en bønn, drøm, et håp eller noe annet man hadde på hjertet. Den ble fylt opp med mange fine hjerter! Takk til dere som hadde ansvar for standen. Dere gjorde en fantastisk jobb! Takk for i år!
bottom of page