top of page

SKN i pride-parader

I tiden framover arrangeres det Pride flere steder, og vi skal selvsagt delta i paradene. Du er hjertelig velkommen til å gå med oss! Vi trenger så mange støttespillere som mulig. Vi håper mange blir med, både skeive og heterofile, mødre, fedre, besteforeldre, søsken, venner og bekjente. Du kan være med helt uavhengig av religiøs- eller livssynstilhørighet, og uansett om du er medlem i SKN eller ikke.


Vi skal gå i paraden i Drammen, Kristiansand, Stavanger, Trondheim og Grenland.

Tidligere i år har vi gått i Lindesnes, Oslo og Bergen.Drammen Pride

For første gang skal vi gå i paraden i Drammen. Den er 12.august og går gjennom sentrum. Vi møter opp 13:00 i Kirkegårdsparken (Engene 50, 3015). Paraden går 13:30. Bli med!


Skeive Sørlandsdager i Kristiansand

26.august er det tid for parade på Sørlandet. Vi møtes 13:30 på torvet i Kristiansand. Paraden starter 14:00. Du finner oss med banneret på bildet under.


Fra paraden i 2022.

Skeivå i Stavanger

2.september er det parade i Stavanger. Vi møter opp 12:00 ved Kongsgård videregående skole. Paraden starter 13:00. Håper vi sees!


Fra paraden 2022.

Trondheim Pride

Paraden er 9.september. Vi møter opp fra kl 12:00, enten ved Bispegata eller Ytre Kongsgård. Presis informasjon kommer senere. Dette blir første gang vi deltar i paraden i Trondheim!Grenland Pride

16.september er præidparade i Porsgrunn. Velkommen! Mer informasjon kommer ut senere.Happy pride til dere alle!

bottom of page