top of page
  • Forfatterens bildeSKN

Vi utvider

Behov for å skape trygge arenaer


Nettsidene til Skeivt kristent nettverk ble lansert 24.03.19, og to dager senere oppretta vi også en Facebookside. Det er gøy å se at Fb-siden vår siden da har vokst sakte men sikkert, og vi får stadig får nye følgere og likes! Både her på nettsiden og på den offentlige Fb-siden vår er vi først og fremst opptatt av å vise at nettverket eksisterer, og å skape en positiv arena hvor vi kan dele relevante artikler og lenker som kan være oppløftende og trosstyrkende. Det skal vi selvsagt fortsette med! 

Etter en måned online velger vi nå også å opprette grupper med mer lokal tilhørighet, altså basert på hvor i landet man holder til. I første omgang har vi en gruppe for Oslo-området/Østlandet, samt en for Bergens-området/Vestlandet (klikk deg inn på bildene under for lenke, og be om å bli medlem hvis dette er noe for deg!). Her er tanken å gjøre det lettere å knytte kontakt og kommunisere (utenfor offentligheten), og det er definitivt plassen for å ta initiativ til uformelle sosiale happenings o.l. Gruppene skal dessuten være trygge arenaer for alle LHBT+ personer som ikke enda er åpne om sin seksuelle identitet eller kjønnsidentitet, eller som av andre grunner har behov for å gå under radaren og likevel kunne få være en del av fellesskapet.

PS! Dersom du kjenner på et engasjement for å starte en gruppe også for din landsdel/ditt område, så send oss en melding eller en e-post til post@skeivtkristentnettverk.no

bottom of page