VIDEOER

Denne søndagen deler vi en tale av Rob Bell. Videoen er ikke helt ny og bildekvaliteten er derfor ikke den beste. Undervisninga, derimot, er fantastisk. Å se denne er vel anvendte 45 minutter!

Vårt hovedmål er er ikke å få alle til å mene som oss, vi ønsker oss helt enkelt rom for dialog. Denne videoen beviser at nettopp det er mulig – her får du se en åpen og respektfull samtale mellom en skeiv kristen og en pastor.

Tidligere biskop (på fagspråket «biskop emeritus») Tor Berger Jørgensen var en gang motstander av homofilt samliv. De senere årene har han imidlertid vært en av de som har kjempet for de homofiles plass i kirken. Emilie & Marit har tatt seg en «sofaprat» med Tor på en kafé i Oslo.

Om tilgivelse

09.06.2019

Tilgivelse er et vanskelig tema. I denne videoen deler Nadia Bolz-Weber sine tanker om temaet.

Noen ganger kan vi overveldes av håpløshet i møte med mennesker som tenker veldig annerledes enn oss, og da kan denne TED-talken være til oppmuntring. Samtale, spørsmål og kjærlighet kan forandre de mest fastlåste relasjoner!

Coming out

26.05.2019

Denne søndagen deler vi en video av en av våre virkelig store helter og forbilder, Vicky Beeching.

Emilie har vokst opp i en karismatisk menighet i Bergen, og var som ungdom også aktivt med i en pinsemenighet. Hun måtte bli atten år før hun våget å fortelle mamma og pappa at hun var skeiv.

«Alle dem som tok i mot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn, de som tror på hans navn.» Joh 1:12.